OOTD || Little Green House | SISTERSINPARADISE.NLSISTERSINPARADISE.NL
21.12.2012

Passen mijn tas en schoenen niet perfect bij dit schattige tuinhuisje? :) Daphne en ik besloten weer eens buiten foto’s te maken, want dat hadden we al een hele tijd niet meer gedaan. Gelukkig was het niet heel koud, aangezien ik daar in m’n dunne blouse stond.

naamloos6naamloos2naamloos5
naamloosIk ben de laatste tijd helemaal fan van mijn H&M wedges, ik vind vooral de kleur zo mooi! Mijn groene tas die ik een aantal jaar terug op de markt heb gekocht past er ook nog eens precies bij. Verder draag ik een nepleren legging van ASOS.com en een Casio en armband van eBay.

Houden jullie net als ik zo van olijfgroen?

liefs i

Follow on Bloglovin

liefs7 comments


  kirsten

  December 21, 2012

  Leuke outfit! (:  December 21, 2012

  Leuke outfit!  December 21, 2012

  Super leuk, inderdaad een super mooie kleur wedges! X


  Mara

  December 21, 2012

  Wat heb je een gave tas!!  December 21, 2012

  ikvind olijfgroen erg mooi!  December 21, 2012

  wat een leuke outfit! ik vind je broek/legging erg mooi!  December 21, 2012

  Leuke outfit! Zag dat het rokje in één van je vorige post haast hetzelfde is als die van mij van Forever21 inderdaad! Leuk gecombineerd!


*