ootd // mixing prints | SISTERSINPARADISE.NLSISTERSINPARADISE.NL
02.03.2013

Printjes mixen. Bij anderen vind ik het vaak heel gaaf, maar zelf doe ik het nooit. Waarom? Ik weet het niet, ik hou het vaak liever lekker simpel. Toen ik echter deze outfit aan trok (nog zonder sjaal) vond ik dat het iets miste. Ik zag mijn skull sjaal liggen, maar dacht meteen dat staat er sowieso niet goed bij” . Toch sloeg ik ‘m snel even om om te kijken of het echt niet wat was, en wat bleek: I actually liked it!! Verschillende printen mixen, ik moet het echt vaker gaan doen :) Hoe zit het bij jullie? Durven jullie het mixen aan of spelen jullie liever op safe?
Blouse – Primark // Broek – New Look // Laarsjes, beanie & sjaal – eBay

Follow on Bloglovin

liefs17 comments  March 2, 2013

  hele mooie outfit ! die sjaal is echt coool :)  March 2, 2013

  Super leuke look meid! :) brrrrrrrr snel je jas weer aan hoor. :)  March 2, 2013

  Super mooie broek! Leuke outfit!

  X  March 2, 2013

  Wauw super leuke outfit!


  Charile

  March 2, 2013

  Heel leuk :D  March 2, 2013

  Ik ben niet van de printjes mixen,.. Maar leuke sjaal!  March 2, 2013

  Super leuke outfit!
  Vooral dat sjaaltje met de doodshoofden print vind ik erg gaaf :)  March 2, 2013

  Leuke outfit, staat goed bij elkaar hoor :) Ik mix wel veel kleuren met elkaar, maar niet zozeer printen eigenlijk. Ik heb ook niet zoveel kleding met print, nu ik er zo over nadenken. Meer dingen met pailletjes etc, of kleuren er in.


  Nena - whatevergivesjoy

  March 2, 2013

  leuke outfit!  March 2, 2013

  Leuk gedaan! Staat je mooi  March 2, 2013

  Hele leuke outfit!
  Die broek is leuk :D
  Mooie laarsjes.  March 2, 2013

  Leuke outfit, die sjaal is erg gaaf!


  Aurelie

  March 2, 2013

  Mooie outfit! Ik vind dat je sjaal je look helemaal afmaakt!  March 2, 2013

  Ik mix printjes ook niet graag, ik ben altijd bang dat het toch niet staat! Maar dit stat echt heel erg leuk! Leuk samengesteld! :) x Laura

  http://styleandsushi.blogspot.com  March 2, 2013

  Staat je goed zeg!  March 3, 2013

  Ziet er leuk uit! :)  March 4, 2013

  Ja dat vind ik ook leuk!


*