ootd / neon nikes | SISTERSINPARADISE.NLSISTERSINPARADISE.NL
02.09.2014

Mijn nieuwe studiejaar is begonnen en dat betekent dat ik ook weer terug ben in mijn kamer in Utrecht! Super leuk, maar wel weer even wennen na meer dan een half jaar thuis wonen. In de twee laatste weken van mijn vakantie ben ik verhuisd en heb ik weer even in the swing of things kunnen komen. Een avond ging ik lekker even wandelen met Daphne, want ik raakte een beetje te veel verstrikt in binnen blijven, slapen en series kijken. Het gevaar van op jezelf wonen… :P Dus ik trok snel een outfit aan, klapte m’n paraplu uit en haalde samen met Daphne een frisse neus. Gelukkig is school weer begonnen en kom ik weer een beetje in een normaal ritme. Anyway, dit is wat ik droeg!

1
2
3
4
5

Schoenen – Nike Roshe Run
Broek – Zara
Top – Forever21
Jas – New Look

Follow on Bloglovin

liefs4 comments  September 3, 2014

  Echt heel mooie die pop kleur in zowel je outfit als op de foto’s. Mooi!


  Nanda

  September 3, 2014

  Roshe runs zijn geweldig, helemaal in zo´n vrolijk kleurtje :)


  Mama van Vesper

  September 3, 2014

  zo… die vallen op :D mooi hoor!  September 25, 2014

  Wat een tof knal kleurtje! Leuke foto’s ook X


*