19th March 2013

ootd // old prom dress

Jawel, alwéér een outfit met de skull sjaal. I can’t help myself, hij staat leuk bij zoveel! Mijn jurkje is dan weer iets wat jullie nog niet gezien hebben. Hij is niet nieuw; het was mijn galajurk een jaar geleden! Ik heb ‘m daarna misschien nog één keer gedragen, maar de rest van de tijd heeft hij in een hoekje van mijn kast gelegen. Vandaag besloot ik ‘m weer eens aan te doen en hem wat minder gala te maken door het leren jasje en de sjaal. Wat vinden jullie ervan?

Jasje – H&M // Jurkje – Asos // Laarsjes & sjaal – eBay

Wisten jullie trouwens dat we sinds een paar dagen nu ook een Facebook pagina hebben? Als je het leuk vindt kan je ons dus liken! Zo blijf je nog meer op de hoogte van nieuwe posts of andere updates :) Klik hier om naar de pagina te gaan!

Follow on Bloglovin

28 thoughts on “ootd // old prom dress

 1. Brechtje

  Gave outfit! Handig dat je gala jurk gewoon aan kan, ik weet niet of dat kan met die van mij. Leuke schoenen ook, je zou niet denken dat die van eBay komen hihi! :)

 2. Lisanneleeft

  Leuke outfit!
  Op deze manier kun je je galajurkje makkelijk vaker aan. Slim! (moet ik misschien ook eens proberen… hoe veel van die jurkjes ik niet in de kast heb hangen :p)
  Die lipstick staat je overigens erg mooi vind ik :)

 3. Ronaldo

  Leuke blogs meiden :) zoeken nog wat creatieve pinners voor ons Nederelands online pinbord Expodi.nl (soort pinterest). Jullie zijn uitgenodigd :)!

  1. Irene Post author

   Dankje Tugce!! De lippenstift heeft Daphne vorig jaar in Barcelona gekocht, geen idee wat de kleur precies is maar het is een lippenstift van het merk Flormar! xxx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*