OOTD || Pink again | SISTERSINPARADISE.NLSISTERSINPARADISE.NL
08.07.2012

Kijk eens hoe happy ik ben met m’n nieuwe trui haha! In deze post vertelde ik al dat ik hem had gekocht. Ik heb de trui hier aan de voorkant een klein beetje in mijn oude spijkerbroek gestopt (waar ik overigens zelf het gat in heb gemaakt). Eronder draag ik m’n vans en m’n haar zit in een hoge knot. Het is een simpele outfit, maar ik vind hem wel speciaal door de felle roze kleur. En ook niet geheel onbelangrijk; ik voelde me er prettig in. Op de foto’s lijkt het een beetje alsof mijn bh doorschijnt, maar in het echt valt dat niet zo op. Ik draag een huidskleurige strapless bh trouwens. Dat leek me wel zo handig, omdat de hals van de trui best groot is en de trui soms een stukje van mijn schouders af glijdt. Dat vind ik helemaal niet erg en ik vind het eigenlijk juist wel iets hebben, maar in ieder geval zie je op zulke momenten geen lelijke bandjes.

Trui | H&M
Spijkerbroek | H&M
Schoenen | Vans

Wat vinden jullie van de outfit?

Liefs,
Daphne

Follow on Bloglovin

liefs12 comments


*