ootd / pink blouse | SISTERSINPARADISE.NLSISTERSINPARADISE.NL
09.11.2013

Vandaag in the spotlights, mijn oud roze bloes. Dit kledingstuk kocht ik voor een prikkie bij de kringloopwinkel. Hij is lekker oversized, dus hij kan prima gedragen worden over een legging. Ik hou van de kleur en de details bij de kraag! Ik had m’n dr. Martens al een tijdje niet gedragen, maar ik blijf ze leuk vinden. Ze passen overal perfect bij, maar ze zijn me helaas een beetje te klein. Dunne sokjes dragen helpt wel, maar ik werd er meteen weer aan herinnerd dat ik er niet lange stukken op moet gaan lopen.
De afgelopen tijd ben ik druk geweest met m’n afstudeervoorstel. Ik zat deze week even in een dipje, maar ik ga er nu weer met volle moed tegenaan! Ik heb er het hele weekend voor gepland. ‘s Avonds gun ik mezelf natuurlijk genoeg tijd om te relaxen, maar overdag helaas even geen leuke activiteiten totdat m’n voorstel af is. Hebben jullie iets meer spannende weekendplannen?

1 3 4 5 62
Fake fur coat – van Oma / bloes – kringloopwinkel / legging – Primark / tas – Primark / dr. Martens – Marktplaats / Horloge – Komono

Follow on Bloglovin

liefs1 comment


    Ans

    November 9, 2013

    Staat je mooi, deze combinatie. En inderdaad mooie details op je blouse!


*