30th January 2013

Ootd // plaid shirt

Een tijdje terug vertelde ik al over het (neppe) Boy London shirt dat ik kocht op eBay. Twee weken terug kwam hij eindelijk binnen en sindsdien heb ik ‘m al een paar keer gedragen. Ik ben er heel erg blij mee!! In deze post laat ik zien hoe ik ‘m onder andere combineer. Wat vinden jullie van de outfit? En het shirt?

Broek – New Look || Shirt & schoenen – eBay || Blouse – Primark || Beanie – H&M

liefs i

Follow on Bloglovin

21 thoughts on “Ootd // plaid shirt

    1. Irene Post author

      Hee Iris, dit is de link! :)

      http://www.ebay.co.uk/itm/150944429508?var=450141008333&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*