3rd February 2013

Ootd // red tartan

Toen ik een paar dagen terug Daphne’s outfitpost zag, moest ik wel even lachen. Ze had precies dezelfde sjaal gekocht als ik, maar dan in het groen, zonder dat we het van elkaar wisten. Ik appte het haar en zei dat ik de groene eigenlijk leuker vind dan mijn rode, waarop zij weer antwoordde dat ze juist mijn rode liever wilde hebben. Ach, een goede reden om af en toe met elkaar te ruilen, toch? ;) Alsnog ben ik heel blij met mijn sjaal, want ik wilde al heel lang een tartan sjaal en deze kostte me ook nog eens maar drie euro. In deze post een outfit met mijn nieuwe sjaal! Dit droeg ik toen ik een vriendin die sinds kort in Tilburg woont ging opzoeken. Wat was het gezellig! We hebben heerlijk gekookt samen, hebben Sex And The City gekeken en zijn daarna uit geweest in Tilburg. Ik heb een aantal foto’s gemaakt, dus die zien jullie vast en zeker terug in de volgende Kiekjes. :) Wat vinden jullie van mijn outfit?

Broek – New Look || Trui, Jasje & Sjaal – H&M || Schoenen – Converse || Tas – Boohoo.com

liefs i

Follow on Bloglovin

23 thoughts on “Ootd // red tartan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*