ootd / rode rommelmarkt vans | SISTERSINPARADISE.NLSISTERSINPARADISE.NL
02.11.2013

Volgens mij heb ik dit verhaal nog niet op de blog verteld: ik heb namelijk een paar tweedehands vans gescoord voor 4 euro. VIER EURO!!! In de zomervakantie ben ik met vriendinnen een paar dagen naar Antwerpen gegaan en daar kwamen we toevallig een rommelmarktje tegen. Er zaten een aantal meisjes met een hoop leuke kleding! Op diezelfde rommelmarkt heb ik ook nog een destroyed jeans gekocht voor 1 euro! Dat is trouwens niet de broek die ik op de foto’s hieronder aan heb (die heb ik zelf kapot gemaakt hehe). Deze broek komt van de H&M en die heb ik echt al een aantal jaar geleden gekocht. De beanie is wel nieuw! Kokmt ook van H&M. Ik heb deze ook meteen in het zwart gekocht, die komt ook vast vaak van pas nu het weer kouder wordt. Mocht je benieuwd zijn waar ik mijn above the knuckle ringen vandaan heb, kan je even doorklikken naar dit artikel!

Schoenen – Vans (rommelmarkt) // Beanie, jas en broek – H&M // Bloes en tas – Primark // Ringen – ShinyStuff

Follow on Bloglovin

liefs21 comments


  Anne Solveig

  November 2, 2013

  Suuuuper leuk! Gewoon van de rommelmarkt!  November 2, 2013

  Wauw goede vondst je vans!  November 2, 2013

  Topp outfit!! heel leuk! I love rommelmarkten. :)  November 2, 2013

  Ah, je Vans zijn leuk! Fijne kleur nagellak ook :)  November 2, 2013

  Oh wat een koopjes, tof! Ik vind de blouse er leuk bijstaan :D


  Wies

  November 2, 2013

  Wat tof dat je ze voor vier euro gescoord hebt!
  Leuke outfit.
  Liefs,  November 2, 2013

  Toffe Vans! Je jasje is ook erg leuk!  November 2, 2013

  Heel leuk! Ik hou van Vans. :)  November 2, 2013

  Wat een heerlijke deal, vier euro! Heb je geluk mee zeg!  November 2, 2013

  Leuke outfit! En vans voor 4 euro zou ik ook niet laten liggen.


  Charile

  November 2, 2013

  Super leuk!  November 2, 2013

  Echt een toffe outfit! x

  http://lovelifelovefashion.be  November 2, 2013

  Die blous en dat jasje zijn leuk :)  November 2, 2013

  Leuke blog! Jullie hebben een nieuwe volger
  xxx


  Daphne

  November 2, 2013

  Wat leuk, dankjewel!
  X  November 2, 2013

  Hele mooie outfit, wat een prachtige tas en mooie blouse! Staat je weer super leuk meid!
  Liefs  November 2, 2013

  Wat een super leuke blouse zeg, past mooi bij je beanie! :)


  Nena - whatevergivesjoy

  November 3, 2013

  Ook geluk hebben! :)  November 4, 2013

  Die vans zijn leuk!


  Kimberley

  November 4, 2013

  Wat een goede vondst!  November 6, 2013

  Vans voor €4, waaahh geluksvogel die je bent!
  Toffe outfit trouwens. (:


*