OOTD || Sequin Blazer | SISTERSINPARADISE.NLSISTERSINPARADISE.NL
08.12.2012

We zijn enorm druk geweest met de layout en alle andere dingen die bij een eigen website hebben komen kijken. Wat een werk! Maar het geeft zeker voldoening. We zijn nog niet helemaal tevreden, dus laten we maar zeggen dat de site nog ‘in de steigers’ staat.
Goed, de outfit! Ik schreef een tijdje terug al over deze blazer van de Zara. Ik vind ‘m nog steeds heel erg leuk, vooral omdat ‘ie zo lekker apart is. Ik combineerde de blazer met een witte tanktop van de H&M, een grijze skinny van de Primark en enkellaarsjes van de Sacha.

Zucht, ik zou deze blazer elke dag wel willen dragen! Hebben jullie dat ook wel eens met een bepaald kledingstuk? Zo ja, welk?

 

Follow on Bloglovin

liefs14 comments  December 8, 2012

  Ik vind jullie site er al super uitzien!! Heel erg leuk! Je blazer blijft leuk, lekkere vrolijke kleurtjes ook!


  Irene

  December 8, 2012

  Wat lief! Dankjewel! :)


  Ingeborg

  December 8, 2012

  Leuke outfit en ben benieuwd naar de uiteindelijke lay-out!  December 8, 2012

  die look staat jou echt mooooooi!!!!!!! zodra ik heb uitgelegd heb gekregen hoe ik foto’s van mijn Iphone op de computer kan zetten ga ik ook een look op mijn blog http://www.bloodyroseforyou.blogspot.com zetten!  December 8, 2012

  ja dat heb ik zeker wel eens!
  vaak met schoenen of met een favoriete spijkerbroek of juist een outfit in zijn geheel waar ik me heel fijn bij voel en dus wel elke dag wil dragen!  December 8, 2012

  Wat een mooie blazer, leuke outfit! En wat is jullie site mooi geworden, jullie gaan er echt op vooruit!


  Irene

  December 8, 2012

  Thanks Eva! :D


  Esmay

  December 8, 2012

  Wauw, hele toffe blazer :D ! Staat je god ook!


  Sara

  December 8, 2012

  Erg leuke outfit zeg!  December 8, 2012

  Wauw ik ben echt verliefd op die blazer. Wat ben jij een mooie meid!
  Liefs  December 8, 2012

  Aaaah, leuke outfit, staat je echt goed! :)  December 9, 2012

  Mooie blazer, staat je goed :D  December 9, 2012

  Ik vind jullie site nu al prachtig. Dat scheelt. ;-) haha  December 14, 2012

  Wauw echt een supermooie blazer ! & leuke outfit ook :) xoxo Axelle


*