23rd February 2013

ootd // shorts and stripes

Het was weer eens zover: ik wist NIET wat ik aan moest. Ik wilde iets anders, iets wat ik nog nooit of nog niet zo vaak heb gedragen. Toen bedacht ik me opeens dat ik al heel erg lang geen shorts meer had gedragen! Ongeveer een jaar terug droeg ik juist heel vaak shorts, ik was er helemaal gek op. Maar op een of andere manier voelde ik me er niet meer zo fijn in de laatste tijd. Ik besloot het toch weer een keer te proberen, het was immers iets wat ik al lang niet meer wat ik had gedragen en naar zoiets was ik op zoek! Ik vond ook nog een truitje achterin mijn kast dat ik ook al eeuwen niet meer had gedragen omdat ik ‘m niet meer leuk vond. Maar ik ben er echt weer helemaal verliefd op geworden! Kijken jullie mee naar de outfitfoto’s?

Shorts & Jas – kringloop // Trui & beanie – H&M // Laarsjes – eBay

Dragen jullie wel eens shorts? Of bewaren jullie ze voor de zomer?

Follow on Bloglovin

20 thoughts on “ootd // shorts and stripes

    1. Irene Post author

      Dankjewel Jesdiny!! Ik heb ‘m alweer een paar jaar terug gekocht, hij ligt dus helaas niet meer in de winkels :( Hopelijk vind je een vergelijkbare! x

  1. Joy

    Wat een super leuke short, die kan je gewoon weer vaker aan doen hoor! Ook je gestreepte truitje is er gaaf, alleen bedenk ik me net dat ik die een paar jaar geleden allemaal weg heb gedaan. Balen..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*