18th May 2013

ootd / wit, witter, witst

En dan heb ik het natuurlijk over mijn nieuwe platform sneakers! Oke, mijn huid is ook wit, maar mijn schoenen zijn écht wit-wit. Ik ben nu al helemaal gek op ze en vind ze stiekem nog leuker dan de zwarte versie. Afgelopen weekend droeg ik ze voor het eerst. Ik combineerde ze met mijn leather-look skinny (waar inmiddels ook een lekker gat in zit mueeeh alles gaat kapot!). Ik kocht deze meer dan een jaar geleden bij Zara, vermaakte hem toen ik wat was afgevallen en sindsdien heb ik hem altijd heel graag gedragen. De slijtplekken zijn alleen niet meer tegen te gaan dus ik ben nu op jacht naar een nieuwe zwarte lievelingsbroek.
Enfin, even terug naar de outfit. Ik rolde m’n broekspijpen een beetje op. Net als de mouwen van mijn shirt dat ik kocht bij Monki. Lekker casual. De print heeft mooie kleuren, maar is niet té opvallend waardoor ik het shirt graag draag.

Dit weekend heb ik veel schoolwerk op de planning. Verder denk ik dat ik nog wel even de stad in ga, misschien is er wel iets leuks te doen in de buurt. En ik kijk er naar uit om weer naar yoga te gaan! Soms heb ik er door de week gewoon geen tijd en puf meer voor. Wat zijn jouw plannen dit weekend?
Platform sneakers – Asos // Skinny – Zara // Shirt – Monki // Horloge – Komono

Liefs Daphne

Follow on Bloglovin

26 thoughts on “ootd / wit, witter, witst

 1. Lieve

  Simpele, maar super leuke outfit! Vooral de schoenen vind ik er heel leuk bij staan: ik hou van platforms en bij deze soort enkelbroek (?) staan ze heel leuk vind ik :)

 2. Yael

  Ja leuk!! De h&m heeft ze ook voor 20 euro. Ik wilde ze eigenlijk in het zwart kopen maar die witte zijn ook wel heel erg leuk! Vooral voor de zomer

  1. Daphne Post author

   Ja klopt! Ik vond die van asos alleen net een tikkie mooier :) De zwarte passen vaak bij alles, maar de witte ook merk ik nu! En de witte zijn leuk voor in de zomer zoals je zegt!

  1. Daphne Post author

   Dat is echt een geruststelling!! Op wat voor programma heb jij ze gewassen? Ik moest er gister ineens aan denken of dat zou kunnen, want die van mij zijn deze week al een beetje vies geworden op stage en ik vind ze helemaal wit toch wel het mooist :)

   1. Robin

    Ja vind ze helemaal wit ook het mooist! Ik heb ze gewassen op 40 graden, katoen, kort programma en heb ze in een waszak gedaan…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*