outside dining / guacamole & watermeloensalade met feta | SISTERSINPARADISE.NLSISTERSINPARADISE.NL
24.10.2013

Zo nu en dan vind ik foto’s van een tijdje terug die ik nooit gebruikt heb voor een post. Niet omdat ik er ontevreden over ben, maar het is meer dat ik vergeet dat ik ze heb! Hetzelfde was aan de hand met de foto’s uit deze post. Ook al zijn de foto’s gemaakt toen het nog het perfecte weer was om buiten te eten wil ik ze graag toch nog met jullie delen! Want het gaat natuurlijk om het eten… ;) Hopelijk halen jullie er wat inspiratie uit!

We aten heel wat verschillende dingen: watermeloensalade met feta, nachos met guacamole, tuinbonen en zalm. Misschien niet de beste combo, maar het was HEERLIJK! Ik zou koken en had enorm veel zin in de salade en guacamole. Boontjes erbij als groenten, en een stuk zalm omdat m’n moeder daar weer zin in had!
DSC_1239
DSC_1243
DSC_1241
DSC_1232
DSC_1250

Doen jullie dat ook wel eens? Verschillende dingen samen willen eten terwijl het eigenlijk niet echt past, maar het toch doen omdat je er zin in hebt?

Follow on Bloglovin

liefs8 comments


  Nena - whatevergivesjoy

  October 24, 2013

  Jullie lay-out is leuk! Komen er gauw weer meer artikels online?


  Irene

  October 24, 2013

  Dankjewel Nena!! Vanaf vandaag komt er weer dagelijks een artikel online :) x


  martna

  October 24, 2013

  ziet er heeeeerlijk uit!  October 24, 2013

  Oh ik wilde dat het nog buiten eet weer was :(  October 24, 2013

  Ik krijg honger van die foto’s  October 24, 2013

  Ah zo lekker! Ik mis het buiten eten, want dat is altijd ZO perfect en leuk.  October 24, 2013

  ik krijg er honger van! ziet er super lekker uit!


  Ingeborg

  October 24, 2013

  Oh wauw, dit ziet er echt heerlijk uit!


*