About

Hello there! Wat leuk dat je op onze site komt kijken! Nu je hier wat aan het rondsnuffelen bent ben je misschien wel benieuwd geworden naar wie de gezichten achter deze site zijn. Begrijpelijk, want dat vinden wij zelf ook altijd erg interessant :)

Ik ben Irene, 18 jaar en ik woon bij mijn
ouders in een dorp dicht bij Nijmegen. Momenteel zit ik in het examenjaar van het VWO, dat ik erg graag wil halen. Ten eerste omdat ik al een keer ben blijven zitten in de vierde klas, maar ook omdat ik gewoon heel veel zin heb om een echte student te worden! Ik weet echter nog niet wat ik precies wil studeren, dus daar ben ik nog druk mee bezig. Ik steek dus (voor mijn doen) veel tijd in school, maar daarnaast vind ik het heerlijk om blogs te bezoeken, YouTube filmpjes te kijken, op mijn gitaar te tokkelen en gezellig iets met mijn vriendinnen en zussen te doen. Ik heb twee oudere zussen en met een van hen onderhoud ik deze site met enorm veel plezier.

En die oudere zus ben ik! Ik ben Daphne, 21 jaar oud en ik woon op kamers in Utrecht. Ik studeer hier Pedagogiek en ben op het moment bezig met de minor Inleiding in de toegepaste psychologie. Ik blijf het leuk vinden om thuis te komen bij mijn ouders en Irene. Onze oudste zus Hilde woont ook in Utrecht, dus haar zie ik geregeld daar. Verder doe ik veel leuke dingen met vriendinnen, vind ik het heerlijk om allerlei blogs te volgen en ben ik graag te vinden in kringloopwinkels. Zo goedkoop mogelijk een leuk kledingstuk scoren, is voor mij echt een sport! Naast de lichaamsbeweging die ik hierbij krijg, word ik ook steeds fanatieker in Bikram yoga. Zo’n 3 keer in de week ben ik in de studio te vinden en ik vind het heerlijk. Deze sport doe ik in Utrecht. Als ik bij mijn ouders ben, pak ik graag mijn skates uit de garage en ga ik een eindje skaten. Hiernaast vind ik het ook leuk om met (gezond) eten bezig te zijn. Behalve artikels over fashion en beauty, zul je ook regelmatig food artikels voorgeschoteld krijgen. Veel plezier met lezen!

One thought on “About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*