Personal // kiekjes #20 | SISTERSINPARADISE.NLSISTERSINPARADISE.NL
07.02.2013

Nummer 20 alweer, wat gaat het snel! Ik realiseerde me dat ik al een maand geen kiekjes meer gemaakt had, tijd dus om de leukste foto’s van mijn iPhone af te halen. En dat waren er best veel! Benieuwd wat ik in de maand januari zoal heb uitgespookt? Kijk dan mee!

a

Links: Hoiiiiii
Rechts: Brood smeren voor de volgende dag. Houmous, I’m luuuvin’ it!

b

Links: Een foto maken van je versgelakte nagels tijdens het leren. Duidelijk een studieontwijkend momentje.
Rechts: Soms neem ik geen brood, maar een salade mee naar school.

c

Links: De laatste tijd ga ik NIET naar bed zonder een kruik. Meestal heb ik het lekker warm, maar zodra ik m’n koude bed induik koel ik meteen een stuk af en warm ik niet meer op. En dat is natuurlijk niet fijn slapen! Daarom gewoon elke avond een kruik mee naar bed, heerlijk warrumm :)
Rechts: Ik moest koken en maakte rode kool. Best een lekkere groente eigenlijk!

d

Links: We aten weer eens de beroemde spaghetti van mijn moeder! Zoooo lekker.
Rechts: Detailfotootje

e

Links: Lekker een hoge staart in. Ik hou er niet van mijn haar los te dragen, vind het dan altijd zo in de weg zitten! Daarbij heb ik een tic dat ik niet van mijn haar af kan blijven als het los zit, zelf word ik daar altijd nogal gek van :P
Rechts: Weer aan de studie, onder het genot van een potje thee en een sneetje krentenbrood.

f

Links: Bij ons in de buurt zit een hele goede afhaalchinees, dus af en toe halen we daar wat. Op bovenstaande foto zie je bami, rijst en tjap tjoy met tongfilet en kerrie.
Rechts: Een casual outfitje.

g

Links: Jullie kennen vast en zeker Proefkonijnen wel, gepresenteerd door Dennis en Valerio. Jezus wat zijn die twee geniaal, ik lag helemaal in een scheur bij de aflevering waarin ze weeën opgewekt kregen! Toen ze gingen varen in hun zelfgemaakte papieren bootje moest ik even een foto maken van Valerio’s stunning duikpak :)
Rechts: Deze screenshot van Facebook kreeg ik door Hilde doorgestuurd. Leuk dat ik bij de belangrijkste dag van mijn leven, mijn geboorte, wordt afgebeeld als een taart….. ;)

h

Links: Whoeeeehoeeeeee!!! Ik wilde al een tijdje heel graag een Macbook, maar ik moest wachten tot ik ging studeren. Maar toen er een actie was bij de Mediamarkt waarbij alles BTW-vrij werd, besloten m’n ouders dat ik ‘m nu al mocht hebben. Ik moet een deel zelf betalen, want die dingen zijn belachelijk duur, maar met deze actie scheelt het mij toch meer dan 200 euro die ik anders ook moest terug betalen.
Rechts: Homemade pompoensoep en rode bieten salade met feta en rucola.

i

Links: Donderdag was ik vroeg uit, dus besloot ik naar een vriendin in Tilburg te gaan. Ze studeert daar en heeft er sinds kort ook een kamer! Superleuk! We gingen eerst boodschappen doen. Ik bleef er een avond en ochtend en dit is wat we kochten aan eten. Echt niet veel ofzo.
Rechts: We kookten een heerlijke curry! Dit aten we met courgette, tomaat, paprika, naanbrood en rijst.

j

Links: Oké jongens, even serieus. Ik ben verslaafd. Verslaafd aan de serie Once Upon A Time. Zoek je een leuke serie om te kijken? Ga dan voor deze!! De acteurs zijn heel goed en leuk en het verhaal is enorm spannend, grappig en ontroerend (heb al zo’n tien keer lopen janken). Ik heb seizoen 1 gezien en ben nu bij aflevering 5 van seizoen 2.
Rechts: Whooopss :P

k

Links: Afgelopen weekend ging ik naar Deephouse Nijmegen. Dit was de eerste keer dat Deephouse in Nijmegen kwam, en wat was het een succes. Supergoede muziek en een hele fijne sfeer!
Rechts: De brakke ochtend daarna gezond beginnen met verse sinaasappelsap.

l

Links: Maandag ging ik naar de meeloopdag voor Communicatie- en Informatiewetenschappen in Utrecht. De bieb in de binnenstad was zo mooi dat ik er even een foto van moest maken!
Rechts: Na afloop thee drinken met twee leuke meiden uit mijn groepje die dag. Zeer gezellie!

m

Links: Omdat de meeloopdag al om 3 uur afgelopen was, sprak ik met Hilde af in de Coffee Company waar zij werkt. Ze was op dat moment niet aan het werk, maar maakte toch als een ware barista een heerlijke Spanish Panna Montata voor ons tweeën. :)
Rechts: En zie hier het resultaat!! Nooooom… Na een paar uurtjes gezellig koffie drinken hebben we met Daphne gemeet en hebben we friet gegeten bij Hilde thuis. Ik zie Hilde en Daphne natuurlijk meestal hier thuis, maar het was heel erg leuk om ook weer eens een keer bij hen in Utrecht te zijn!

Januari was een leuke maand voor mij! Nu ben ik druk bezig met mijn profielwerkstuk, want dat moet volgende week ingeleverd worden. En dit weekend begint carnaval natuurlijk! Hoe was jullie januari? Vonden jullie het ook zo snel voorbij gaan?

liefs i

Follow on Bloglovin

liefs25 comments  February 7, 2013

  Mmmmmac, zo slecht maar zo lekker ;)
  Hoge staart staat je trouwens leuk :)


  Ans

  February 7, 2013

  Leuke kiekjes Irene!!! Afwisselend en het ziet er lekker uit allemaal. En ja die hoge staart staat je echt goed!


  Irene

  February 8, 2013

  Leuk om te horen Ans, dankjewel! :D x  February 7, 2013

  Leuke foto’s!
  Die hoge staart staat je ontzettend leuk!
  Salades mee naar school is wel een goed idee.
  Hmmm die koffie ziet er lekker uit! <3  February 7, 2013

  wat een leuke foto’s weer!
  Ik hoor goede verhalen over Once Upon A Time, als mijn series die ik nu kijk straks weer een seizoen stoppen ga ik misschien daar eens aan beginnen :)  February 7, 2013

  Wat een fijne foto’s!! Ik vind je haar in een hoge staart echt super leuk staan! Ik zit ook altijd aan plukjes haar te draaien, super irritant haha.  February 7, 2013

  Wat een leuke foto’s!


  Sara

  February 7, 2013

  Wat veel en leuke foto’s :D
  Ik vind je haar echt altijd zo leuk in een staart!


  Esmay

  February 7, 2013

  Zo leuk om te zien vind ik dit altijd. Lekkere foodies, outfitjes enz :D  February 7, 2013

  Jaaaa! Once Upon a Time is echt heel leuk :D Succes met je profielwerkstuk nog even!


  Irene

  February 8, 2013

  Dankjewel!! :) x  February 7, 2013

  Wat een leuke foto’s! Ik ben ook dol op hoummous!

  X Laura


  Dilara

  February 7, 2013

  Wat een leuke foto’s, altijd leuk om te zien!

  x


  Keylee

  February 7, 2013

  Wat heb je een ontzettend leuke blog Irene!!
  En oaahhh wat een mooie bieb&theefoto’s!, hahaha ;))

  X Keylee


  Irene

  February 8, 2013

  Aahh Keylee, dankjeweeeel! Leuk dat je bent komen kijken!! :D Hahaha ja twee zijn toch wel het mooist gelukt he.. xxxx  February 7, 2013

  Heerlijke foto’s ! Ik ga mijn nagels ook paars lakken vanavond, ik wist nog niet welke kleur ik wilde en je hebt me geïnspireerd.  February 7, 2013

  Super leuk om te zien!


  thessa

  February 8, 2013

  leuk leuk! :) vind het sowieso wel leuk om te kunnen kijken in andermans leven 0;-)  February 8, 2013

  Leuke kiekjes, ik heb nu heel erg zin in afhaal Chinees!


  R.

  February 9, 2013

  Oh wat leuk, ik studeer Communicatie- en Informatiewetenschappen in Utrecht. Wat vond je ervan?
  En de bieb is echt een doolhof haha!


  Irene

  February 9, 2013

  Ha, wat grappig! :D Ik had die dag een college van Nieuwe Media, vond het niet superleuk! Maar de studie in zijn geheel trekt me wel weer heel erg aan :) Haha en de bieb is inderdaad een doolhof, maar wel heeel erg mooi! x  February 12, 2013

  Leuke kiekjes. Ik vind jullie lettertype alleen heel slecht te lezen.


  Dilan

  February 14, 2013

  omg zo leuk dat je ook Once upon a time kijkt! Ik ben al een stuk verder maar dat komt omdat ik de serie al een tijdje volg @HBO :p het word nog superrrr spannend you’ll see haha!
  xxx


  Irene

  February 14, 2013

  Oeeeh ik ben zo benieuwd! :D Haha ik word altijd blij als ik van anderen hoor dat ze het ook kijken. Wat is HBO eigenlijk? Een soort zender ofzo? xxx


  Dilan

  February 15, 2013

  yess het is een zender waar je allmaal leuke series op kan volgen! Maybe moet je Game of thrones een x gaan kijken vind em ook super gaaf!
  xxx


*