personal / kiekjes #25 | SISTERSINPARADISE.NLSISTERSINPARADISE.NL
29.05.2013

14
Links: Eindelijk was het zover: laatste lesdag! Het thema was Prison Break en de bedoeling was dat alle eindexamenleerlingen als politie of bewaker verkleed kwamen en de rest van de leerlingen als gevangenen. Ik mocht deze nogal tacky roze politiepet van iemand lenen, yayyy :)
Rechts: Het grootste deel van de dag was het heel mooi weer, de zon scheen dus dat was heel fijn. Later op de middag begon het te regenen, maar snel brak de zon weer door en konden we heerlijk genieten van een ijsje en een drankje.
13
Links: Een gezond tussendoortje voor in de pauze op m’n werk: banaan, kiwi en gedroogde abrikozen.
Rechts: Om het jaar af te sluiten gingen we nog een keer met de klas uit eten. We gingen naar een tapasrestaurant waar je onbeperkt kon eten, het was super gezellig en natuurlijk heel lekker!

12
Links: Met twee vriendinnen drankjes doen, natuurlijk moesten we ook iets te eten bestellen ;)
Rechts: Mijn moeder kwam thuis van de Action met deze vrolijke sokken in neon- en pastelkleuren! Ik had weer dringend nieuwe nodig, dus dat kwam goed uit.
15
Links: Yes, ik ging naar Beyoncé!! We zaten om 1 uur al in de rij. Het was gezellig maar wel heel erg vermoeiend en stressvol, als je zo lang in de rij hebt gestaan wil je natuurlijk wel een mooi plekje hebben in de concertzaal!
Rechts: Maarrr dat lukte ons gelukkig! Het concert was geweldig, ik besefte het niet eens echt dat ik werkelijk naar Beyoncé aan het kijken was, het was als een soort roes.
16
Links: Fanoes was zo lief dat ze wilde rijden naar het concert! Op de terugweg wilden we graag nog langs een McDonald’s of Burger King, want we hadden veel honger gekregen na alle inspanning. Na zo’n drie afslagen gemist te hebben en voor een gesloten McDonald’s gestaan te hebben kwamen we terecht bij de Burger King. Twister Fries it isss :)
Rechts: Een paar dagen later ging ik met Wieteke van Meant to Attend naar het concert van Chris Ayer en Matt Simons. We konden na afloop zelfs nog even met ze op de foto, super leuk!
17
Links: Een simpele salade van cherrytomaatjes en avocado met balcamicoazijn en honing.
Rechts: Filmen voor Greenland! Een paar weken terug waren we ook op de Beautygloss Party met Greenland, het filmpje daarvan kan je hier zien.
18
Links: Omdat we het hele weekend in Amsterdam moesten zijn was het het handigst dat ik bij Daphne in Utrecht bleef slapen. En daarbij is het natuurlijk heel erg gezellig! We moesten even een voorraadje eten inslaan.
Rechts: Tijdens de Beautygloss Party hadden we even een breather nodig en gingen we even iets lekkers eten bij de Bijenkorf. Vreetzakken die we zijn, namen we er drie.
19
Links: Goodiebaaaag! Ik moet de cake pops nog steeds maken, ben heel benieuwd!
Rechts: ‘s Avonds meetten we met Hilde en gingen we sushi eten (zo. lekker.) en later naar de shishalounge.
20
Links: Oh. My. GOD!!! John Mayer komt weer naar Nederland! De afgelopen keer toen hij in Nederland was had ik voor beide concerten een kaartje weten te bemachtigen. Helaas werd het tweede concert afgelast, maar ik was gelukkig niet heartbroken omdat ik ‘m al gezien had. Wieteke (die ik toen nog niet kende) daarentegen had minder geluk, zij had alleen kaartjes voor het afgelaste concert. Toen er werd aangekondigd dat hij weer kwam wilde ik graag gaan, maar had ik er geen geld voor dus zette ik het uit m’n hoofd. Lieve Wieteke wilde het echter voorschieten zodat we samen konden gaan. Nu ben ik toch wel heeel blij dat ik ga! :D Dankjewel Wietje!
Rechts: Ehh ja. Dit was dus op Koninginnedag, we gingen naar Nijmegen met de hoop dat er iets leuks te doen was. Dit viel helaas tegen, dus moesten we er zelf maar een feestje van maken :’)
21
Links: We haalden een lekker ijsje..
Rechts: En we hielden een late lunch bij een leuke tent!
22
Links: ‘s Avonds hebben we ook nog gezellig samen gegeten en hebben we toch nog een geslaagde dag gehad. Minder partyhardy dan verwacht, maar wel leuk!
Rechts: Een paar dagen later at ik weer bij Wieteke! We maakten wraps met guacamole met ernaast tortillachips met kaas, tomaat en ui uit de oven. Noooommm!
23
Links: Fanoes en ik wilden iets drinken in de stad en we besloten er met de auto heen te gaan. Helaas misten we een afslag en moesten we keren. Dit had normaal vijf minuten extra gekost, maar aangezien het dodenherdenking was geweest die avond stond het verkeer helemaal vast en deden we er wel een half uur over, haha! Dit is dus ook een foto van toen we in stilstaand verkeer stonden. Eenmaal aangekomen hebben we gezellig drankjes gedaan.
Rechts: Een voordeel aan moeten stilstaan op de brug: ik kon een mooie foto maken van de zonsondergang. Pretty!

Follow on Bloglovin

liefs14 comments  May 29, 2013

  Hihi ik ga de cakepops volgens weekend maken! Hele leuke foto`s, ik heb dat ook altijd met concerten.. Het is allemaal zomaar voorbij,
  Liefs


  Sara

  May 29, 2013

  Altijd leuk om te zien, die overzichtjes. (:  May 29, 2013

  Wat een leuke foto’s! Vind je wel een leuk koppeltje met die jongen van meant to attend :)  May 29, 2013

  Wat tof John Mayer!!!  May 29, 2013

  Leuke concerten ben je heen geweest! Ik wil ook nog wel naar John Mayer!  May 29, 2013

  Wat een leuke foto’s! :D  May 29, 2013

  Wat een leuke foto’s weer! Wauw Beyonce!  May 29, 2013

  Ierieeeeeeeee YAY ik heb zo’n zin in John Mayer!!! Volgens mij word ik hierboven in de war gehaald met sexy man Chris Ayer, ghehe:D Had eig helemaal niet door hoeveel eetpartijen we met elkaar hebben gehad, maar ja is ook eigenlijk een beetje vanzelfsprekend right? koesje


  Esmay

  May 29, 2013

  Wauw, gaaf van Beyoncé! :D Leuke foto’s ook weer, lekker eten ook hmmm!  May 29, 2013

  Superleuke foto’s Irene!
  Aaaah zo gaaf dat je naar Beyonce bent geweest
  En die foto met Matt, likeeee.


  Just Love Life

  May 30, 2013

  leuke foto’s :D  May 31, 2013

  Die twisted fries vind ik zo lekker en ik denk dat ik ze pas 2 keer heb gehad :P  June 1, 2013

  Hele leuke foto’s. Volgens mij heb jij echt een leuk leven hihi! X  June 4, 2013

  Wat een leuke foto’s! En fijn dat je naar Beyoncé bent geweest. In België waren de tickets zeer snel uitverkocht waardoor ik geen kans meer had x


*