quick ootd / rekindling my love | SISTERSINPARADISE.NLSISTERSINPARADISE.NL
10.11.2013

Tot voor kort had ik nooit gedacht dat ik mijn blauwe, afgetrapte Vans nog eens zou dragen. Toch trok ik ze laatst weer eens aan, gewoon, om te kijken of het heeeeeel misschien toch nog kon. Ik had namelijk niet zo’n zin om wéér mijn witte Converses aan te trekken, zoals bijna elke dag :P (je ziet ze trouwens braaf in m’n kast liggen, haha!) Daarbij dacht ik dat het misschien wel prima zou staan bij de kleur van mijn broek. Toen ik ze eenmaal aan had vond ik het eigenlijk wel leuk staan! Zo zie je maar weer; een kledingstuk dat je hebt afgezworen kan zo weer eens gedragen worden. Naast mijn Vans draag ik een broek van New Look en een top van Pieces. Wat vinden jullie?
IMG_6755
IMG_6754
IMG_6752

Follow on Bloglovin

liefs0 comments


*