Some food pics | SISTERSINPARADISE.NLSISTERSINPARADISE.NL
05.11.2013

Sinds Irene en ik de goede camera van papa mochten lenen, maak ik veel sneller even een ‘goede’ foto van m’n eten. De kwaliteit van deze foto’s is veel beter dan de foto’s die ik met m’n iPhone maak. En ik vind het leuk om te doen! Zelf vind ik het altijd HEERLIJK om alleen al naar mooi en lekker (en gezond) eten te kijken ter inspiratie, alhoewel ik er dan ook vaak zin in krijg hehe. Deze foto’s zijn in de afgelopen twee weken genomen.
1
Te beginnen met twee overheerlijke vega-frikandel speciaal! Gekocht bij de Jumbo. Daar hebben ze echt veel keuze uit vleesvervangers zeg! Ik ben er meestal niet zo van de vleesvervangers omdat ik denk dat ze niet erg gezond zijn. Ik eet liever bijvoorbeeld wat extra groenten of aardappelen. Maar aangezien ik al een paar dagen aan het zwoegen was op mijn afstudeervoorstel, gunde ik het mezelf. Ze smaakten in ieder geval erg goed.
4

3
Op internet kwam ik telkens smoothies met dadels tegen. Dat wilde ik ook wel proberen! Dadels zijn van zichzelf zo zoet dat als je er alleen water bij doet het een hele zoete smoothie is. Hij was wel lekker zoet, maar ik miste nog iets. Inmiddels heb ik het recept een beetje aangepast en mijn favoriete smoothie van het moment ontdekt! Ik maak er binnenkort een recept van :) Dadels koop ik trouwens altijd bij de Albert Heijn. Het zijn medjool dadels en die zijn zooooo lekker zacht en zoet! Toen ik in de AH dichtbij m’n huis kwam, zag ik ineens dat ze uit het assortiment waren! NOOOOO! Ik heb gelukkig nog wat in kunnen slaan bij een andere AH. Ik hoop dat ze daar gewoon wel verkocht blijven worden. Kopen jullie wel eens medjool dadels? En waar kopen jullie die dan? Ik vind ze wel best prijzig helaas..
2
Met al die pompoenen in de winkels heb ik natuurlijk ook pompoensoep gemaakt. Dit keer met wat kokosrasp eroverheen hmmmm! Ik zette vorige week een recept online van wat ik behalve soep nog meer maak van pompoen. Klik hier om naar het artikel te gaan!

Follow on Bloglovin

liefs17 comments  November 5, 2013

  Mooie foto’s! De pompoensoep lijkt me erg lekker! Hmm.


  Nena - whatevergivesjoy

  November 5, 2013

  ik krijg honger, ik ga maar eens ontbijten :)  November 5, 2013

  oeeh frikandal speciaal!  November 5, 2013

  Mmmmm lekker!  November 5, 2013

  Mmm die pompoensoep ziet er lekker uit! Naar die vergetatische frikandellen ben ik eigenlijk ook wel benieuwd.


  Nanda

  November 5, 2013

  Ziet er lekker uit allemaal! Ik heb altijd van die dadels in zon wit langwerpig bakje, die kost een euro en ik vind die dadels erg lekker. Koop ik bij de deka markt, maar c1000 heeft ze ook dacht ik.


  Charile

  November 5, 2013

  Leuk!!  November 5, 2013

  Ziet er lekker uit! :)  November 5, 2013

  Mm ziet er lekker uit! Pompoensoep wil ik altijd nog eens proberen!
  Liefs  November 5, 2013

  hmmm pompoen!  November 5, 2013

  Ik ga er nog honger van krijgen om 10 uur savonds haha. Die pompoensoep lijkt me echt heerlijk x Jana  November 5, 2013

  OHHHHH, ik had al zo’n zin in fastfood en toen zag ik die bovenste foto. Ik ga maar gauw naar bed, haha.  November 6, 2013

  Pompoensoep lijkt me heerlijk! <3


  Sanne MakeUpGorgeous

  November 6, 2013

  Mmm die pompoensoep ziet er zo lekker uit!  November 9, 2013

  Mmm, die vega-frikandel speciaal ziet er enorm lekker uit! Ik wist zelfs niet dat dit bestond, vega-frikandel :) Zo’n dadel-smoothie wil ik ook best eens proberen, lijkt me speciaal.  November 10, 2013

  Mooie foto’s zeg!  November 10, 2013

  Zo die vega-frikadellen zien er heerlijk uit! Ik koop mijn medjooldadels meestal bij een fruitkraam op de markt en volgens mij zijn ze bij de meeste toko’s ook wel verkrijgbaar.


*