Some random pics #5 | SISTERSINPARADISE.NLSISTERSINPARADISE.NL
03.11.2013


Toen Irene ik outfitfoto’s aan het maken waren kwam dit lieve beestje ons vergezellen. Hij landde op m’n broek en toevallig had ik de camera in m’n handen! Perfect voor in de categorie random pics :)

DSC_0214
Daar staat ‘ie dan. M’n eerste gitaar. Gekocht voor ongeveer 20 euro euro bij Blokker. Ik wilde een goedkope gitaar om mezelf akkoorden aan te leren, maar deze moest ik telkens stemmen en er bleef maar een lelijk geluid uit komen (misschien lag dat ook een beetje aan mij haha). Uiteindelijk kwamen we erachter dat de hals een scheef stond. We dachten hem terug te buigen en dat hielp eventjes. Alleen de volgende ochtend trof ik m’n gitaar zo aan. Nu staat hij te verstoffen in het halletje, klaar om opgehaald te worden door het grofvuil. Gelukkig had ik toen al een nieuwe gitaar gekocht. Eentje waar ik wel fijn op kan oefenen!

Irene en ik reden naar Nijmegen om naar de kapper te gaan en wat te winkelen. Tussendoor trakteerden onszelf op een lekker broodje roomkaas en een joekel van een jus bij de V&D. Met jas aan was het prima weer om op het balkon te zitten!

Follow on Bloglovin

liefs14 comments  November 3, 2013

  Bij mij gaat het leren gitaar spelen nog steeds niet je van het…. Hoe leer jij het jezelf aan?


  Daphne

  November 3, 2013

  Ik heb een lijstje met nummers die ik leuk vind om te spelen en die wissel ik een beetje af. Het is dus niet dat ik de hele tijd op één nummer zit te oefenen want dan wordt het me soms het een beetje saai! De akkoorden haal ik van de site http://www.ultimate-guitar.com. Ik kijk er ook meestal youtube filmpjes bij om te zien hoe anderen het nummer spelen. Martyzsongs vind ik bijvoorbeeld echt heel chill! En ik heb geluk dat m’n vriend goed gitaar kan spelen dus die geeft me ook tips :) Ik speel bijna elke dag wel even en merk nu dat m’n vingers veel minder pijn doen als ik wat langer speel door het laagje eelt. En m’n nagels (vooral op m’n linkerhand) heeeeeel kort houden helpt me ook. Ik moest daar echt even aan wennen, want ik had altijd best lange nagels. Maar het speelt echt veel beter als ze lekker kort zijn :)  November 3, 2013

  heel leuke foto’s!


  Charile

  November 3, 2013

  Leuke foto’s!  November 3, 2013

  Haha, op die gitaar valt inderdaad niet echt te spelen ;) Veel plezier met de nieuwe!  November 3, 2013

  Ik kan geen gitaar spelen helaas. Leuke foto’s!
  liefs,  November 3, 2013

  Hmm een broodje roomkaas bij V&D is super lekker altijd!  November 3, 2013

  Leuke foto’s!


  Anne Solveig

  November 3, 2013

  Super leuke foto’s!  November 3, 2013

  Leuke foto’s!
  Aahw dat herenbeestje, cutie.


  Nena - whatevergivesjoy

  November 3, 2013

  Leuk!


  Summer

  November 3, 2013

  Leuke foto’s!

  Keep on bloggin’,
  Summer  November 4, 2013

  Héél mooie foto’s! Meer van dat please ^^
  x

  http://lovelifelovefashion.be  November 7, 2013

  Mooie foto’s!


*