Some random pics #2 | SISTERSINPARADISE.NLSISTERSINPARADISE.NL
11.07.2013

De afgelopen weken ben ik wat stil geweest hier op Sisters in Paradise, maar ik heb soms wel de camera erbij gepakt! Ik begin weer tijd (en heel veel zin!) te krijgen om te bloggen :) Nu te beginnen met deze drie random foto’s van de afgelopen weken:
DSC_1130
Dit knaloranje rokje was van mijn zus en wilde ze wegbrengen naar de kringloopwinkel. Ik ben blij dat ik nog even tussen haar kleren heb gesnuffeld, want ik ben gek op dit rokje! De kleur is vrolijk, zomers, het stofje is lekker luchtig én ik mocht hem houden, yay! 
DSC_1355
Het ziet eruit alsof ik zo naar mijn hippe kantoorbaan die ik niet heb aan het wandelen ben, nietwaar? ;) Het was weekend en ik had zin om mijn grijze pantalon van Monki te dragen. Ik geloof dat ik deze dag zelfs voor een groot deel in mijn ochtendjas heb doorgebracht haha! Even aankleden, ookal hoef ik niet per sé te deur uit, zorgt er vaak voor dat ik toch net iets actiever ben.
DSC_0409
Al heel lang wilde ik dit maken: raw vegan sushi. Misschien weten jullie wel dat ik steeds vaker (grotendeels) rauwe en veganistische maaltijden eet. Ik heb sushi altijd heel lekker gevonden dus de raw vegan variant wilde ik ook graag proberen. Een tijd terug zag ik een recept van de groene meisjes, maar ook op youtube heb ik er een aantal voorbij zien komen. Toen ik in de supermarkt stond moest ik er ineens aan denken en bedacht ik aan de hand van de voorbeelden die ik had gezien mijn eigen recept. Deze sushi is gemaakt van allerlei groenten en in plaats van rijst gebruikte ik kiemen. Ik heb  ze ook even laten keuren door mijn ouders: Zij eten normaal het liefst gekookte groenten, maar hebben er samen met mij toch van gesmuld :)

Liefs Daphne

Follow on Bloglovin

liefs17 comments  July 11, 2013

  Rokje staat je mooi!  July 11, 2013

  Wat heeft die rok een gave kleur zeg!
  Handmade,
  Heleen  July 11, 2013

  Oh die pantalon is tof!  July 11, 2013

  leuke foto’s!  July 11, 2013

  Super leuke foto’s!  July 11, 2013

  leuke foto’s de rok is echt heel leuk, suuuuper mooie kleur en lovelovelove de monki pantalon
  xx ish
  tiny-heart-beats.blogspot.com  July 11, 2013

  Wat een leuk rokje! Ik heb eigenlijk sowieso pas één keer sushi gegeten, en ik vond het echt super vies.
  Ik denk dat ik het binnenkort nog maar eens een keertje ga proberen.


  Nena - whatevergivesjoy

  July 11, 2013

  Leuke foto’s! Dat rokje is echt supermooi! Wat een leuke kleur! :)  July 11, 2013

  dat rokje staat je super


  Jessy

  July 11, 2013

  Het rokje ziet er inderdaad heel leuk uit! En het eten ook :)  July 11, 2013

  Super rokje! Erg mooie kleur ook, lekker knallend!


  Maxime

  July 12, 2013

  Mooie foto’s! Het rokje ziet er leuk uit en die sushi lijkt me errrg lekker!  July 12, 2013

  Wat een geluk dat je nog even in de spullen van je zus hebt gekeken, want het is echt een mooi rokje!  July 12, 2013

  Leukk!! :) welkom terug haha!  July 12, 2013

  Ik kreeg spontaan honger toen ik de sushi zag. Ik wil ook sushi nu!!!!  July 12, 2013

  Hele leuke foto’s! Je roze blouse vind ik erg mooi en de raw vegan sushi ziet er ook erg lekker uit.  July 13, 2013

  Leuke foto”s! Dat rode rokje is echt heel mooi!


*