Spruitjes voor Kerst | SISTERSINPARADISE.NLSISTERSINPARADISE.NL
27.12.2014

Als kind vond ik spruitjes vies, maar tegenwoordig begin ik ze steeds meer te waarderen! M’n zussen en ik moesten vroeger van onze ouders altijd net zoveel spruitjes eten als onze leeftijd. Alle spruitjes werden zorgvuldig geteld en ik was altijd jaloers op Irene die er twee minder hoefde te eten dan ik haha. De spruitjes vond ik deze kerst totaal geen straf. M’n vader bakte er champignons, wat knoflook en een heleboel appeltjes bij. Een erg lekkere combinatie! We aten er onder andere rode kool, aardappels, falafel en appelmoes naast. Als toetje had m’n vader stoofperen gemaakt, ook al zo’n typisch kerstgerecht vind ik. Die hadden we alleen al opgegeten voordat ik eraan dacht ze op de foto te zetten.

Nu ik dit schrijf is de kerst alweer voorbij. Bij ons draaide de kerstdagen vooral om gezellig met familie zijn, lekker (en veel) eten en relaxen. We deden spelletjes en keken films en series.  Nog een paar dagen werken en dan weer een lekker lang weekend met oud en nieuw. Leuk om naar uit te kijken!

DSC_0615 bewerkt

DSC_0585 bewerkt

DSC_0612 bewerkt

DSC_0602 bewerkt
Al die spruitjes moesten natuurlijk schoongemaakt worden. Een heel kwarwei kan ik je vertellen. En er dwarrelde ook een shiny papiertje van een kerstcadeau in het rond.

Follow on Bloglovin

liefs0 comments


*