22nd May 2013

street one / my favourites

Als ik een mooi kledingstuk zie, weet ik vaak al precies in m’n hoofd op welke manier, met welke andere kleding en wanneer ik het zou willen dragen. Dit gebeurde ook een aantal keer toen ik tussen kleding van Street One aan het snuffelen was. In dit artikel laat ik jullie dan ook mijn favorieten van street-one.nl zien. Ik heb (ondanks de vieze regen) de zomer al in mijn bol en maakte een aantal frisse outfits rondom mijn favorieten. Kijk je mee naar drie heerlijke lente- en zomer outfits?


OUTFIT: OFF TO THE BEACH
De eerste outfit is meteen een hele zomerse. Ik spotte deze los gebreide witte trui en ik zag mezelf al zitten.. aan het eind van een lange stranddag, de zon gaat onder en het wordt iets frisser, dus over mijn bikini trek ik gauw deze trui aan (die mijn zongebruinde huid nog bruiner laat lijken!!).
Verder hou ik vooral in de zomer van felgekleurde armbandjes. Bij een bruine huid staan die zo goed! Deze schattige dunne armbandjes van Street One hebben een subtiel sterretje of hartje en geven mij een heerlijk vakantiegevoel.
De flaphoed, shorts en espadrilles komen van H&M en maken wat mij betreft deze strand-outfit helemaal compleet.

OUTFIT: BLACK AND WHITE IN SPRING
In mijn hoofd ontstond een girly outfit toen ik deze broek met een soort van galaxy printje zag. De galaxy trend is wat mij betreft nog niet over! En verder lijkt het me een fijne strakke broek. Ik sta zelf altijd bekend om het dragen van strakke broeken, aangezien ik al mijn broeken die ik ook maar iets te wijd vind bij enkels of knieën, zelf smaller maak. Ik schat zo in dat dat bij deze niet zou hoeven!
Het witte vestje leek me meteen al een fijn item en omdat de broek al een print heeft, wilde ik het verder rustig houden qua kleur. Dus voor onder het vestje een witte kanten top. De kleur van het vestje en de top is allebei wit, maar omdat de stoffen zo verschillen, vind ik het niet saai worden.
De zilveren armband en zwarte sandalen komen van H&M. Ik vind het een fijne lente outfit die ik zowel naar school zou dragen, of als ik lekker wat ga drinken in de stad of als ik bij mijn opa en oma op bezoek ga. Een nette en cute outfit!

OUTFIT: SPORTY OMBRE
De laatste outfit is comfortabel, sportief en lekker fris door de lichte kleuren. Het kleurverloop en het lengteverschil van de bloes vond ik meteen al heel tof. Ik zag deze bloes direct voor me in combinatie met een mooie strakke high-waisted skinny jeans, die ik ook vond bij Street One. Verder zou ik er mijn witte platforms van Asos bij dragen en zou ik Irene lief aankijken met de vraag of ik haar zilveren digitale horloge mag lenen. Deze in de collage is van Casio komt ook van Asos.

Hopelijk heb ik je geïnspireerd met deze drie outfits! Welke vind jij het leukst?

Liefs Daphne

Follow on Bloglovin

19 thoughts on “street one / my favourites

 1. Flavia

  Jullie website is heel erg leuk en ik bezoek hem ook wekelijks.
  Maar ik heb een opmerking: ik vind lettertype niet zo fijn: te licht en daardoor kan ik blogs enzo niet makkelijk/prettig lezen.
  Jammer maar het is maar een tipje!

  Verder is het prima en heel leuk (lekker fris enzo)

  XxFlavia

  1. Daphne Post author

   Hoi Flavia! Ten eerste, bedankt voor je complimenten! Super om te horen dat hier wekelijks komt :)
   Wat betreft het lettertype, ik snap wat je bedoelt en ga het met Irene overleggen. Zij gaat namelijk over de lay out!

   X Daphne

Leave a Reply to Eline Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*