20th May 2013

three things i love


WITTE BLAZERS
Witte blazers, je ziet ze steeds vaker voorbij komen op fashion blogs. Vooral als het gecombineerd wordt met een witte top en zilveren of gouden sieraden vind ik het zo mooi en classy! Toen een vriendin van mij er één aan had besefte ik opeens hoe leuk ik het eigenlijk vind. Die van haar had wel een zwarte onderkant, maar dit monochrome effect vind ik ook erg tof. Ik moet binnenkort dus echt op zoek gaan naar een witte blazer, suggestions anyone? Klik verder voor mijn twee andere loves van dit moment!JEANS MET KAPOTTE KNIEËN
Zoals jullie misschien wel weten ben ik groot fan van de stijl van Barbara, AKA Thepersianbabe op YouTube. Ik zou serieus alles dragen wat zij draagt en ik wacht dan ook altijd met ongeduld op nieuwe video’s. Een tijdje terug liet ze voor het eerst deze jeans met kapotte knieën zien en ik was op slag verliefd! Hij is van Topshop en je kunt hem hier vinden. Topshop heeft sowieso de mooiste broeken ooit, jammer dat ze vaak best duur zijn (en dat ik het grootste deel van de tijd arm ben :’) ).

CIARA’S OMBRE BOB
Ciara is back, inclusief een nieuwe hairdo! Ik zag haar haar voor het eerst in haar nieuwe video ‘Body Party’ en vond het kortere, blonde heel erg mooi staan.

Wat zijn jouw recent loves?

Follow on Bloglovin

19 thoughts on “three things i love

 1. Sara

  Witte blazer zijn echt leuk, vooral als je een mooi zomerkleurtje hebt. Die jeans met kapotte knieën zijn trouwens heel makkelijk te maken, gewoon de schaar erin en even laten rafelen. (Zo heb ik er ook een aantal in de kast liggen)

 2. Axelle

  ooh alle 3 supermooi! m’n moeder heeft een witte blazer (die ze overigens nooit aandoet) en die ik dus kan dragen, maar dat heb ik ook nog nooit gedaan! Nu ik het zo zie denk ik dat ik dat toch maar eens moet gaan doen :)

 3. Nena - whatevergivesjoy

  In de ZARA hebben ze een erg leuke witte blazer! Wel voor het prijskaartje van €59.95. Da’s ook de reden dat ik hem nog niet gekocht heb, want hij staat prachtig! (:

 4. marielle

  mijn recent loves zijn:
  - naked 2 pallet
  - Style van Lauren Conrad (het boek)
  - een top van de H&M met ‘plusjes’ ofzo erop!
  :)

 5. Nadine

  Bij modemusthaves verkopen ze een witte blazer, maar ik vind hem nog een beetje aan de dure kant. 45 euro maar hij is wel heel pretty dus ik twijfel :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*