1st May 2013

tripping on the road


Een dezer dagen gaan de scholen dicht en dan denk je, rightt so what´s next..? Heb je misschien nog geen plannen gemaakt? No worries, de perfecte oplossing voor een boredom holiday is roadtrippen! Je denkt nu wellicht.. dat is te veel moeite om nu nog allemaal te regelen… And that´s where you’re wrong! Met onderstaande tips heb jij binnen één week DE perfecte roadtrip geregeld en ben je voor je ‘t weet onderweg!

Start!

De eerste stap is bepalen met wie je op roadtrip wilt gaan. De mensen die je mee neemt zouden moeten ook een behoefte hebben wat lol te trappen en daarnaast ook bereid zijn een aantal uren achter elkaar in de auto te zitten. Handig zou zijn als de mensen die je meeneemt ook kunnen rijden zodat jij niet de enige bent die rijdt.
Nadat je een groepje hebt samengesteld is het belangrijk om met z’n allen rond de tafel te gaan zitten en te gaan brainstormen over ideeën voor de reis. Hoe kun je dit beter doen dan onder het genot van een aantal cocktails of een heerlijk dinner, cocktails zorgen immers ook voor de meest creatieve ideeën! Het plannen van de reis moet fun en exicted zijn. Stress niet over de details anders raak je totaal verwijderd van je eigenlijke doel: een richtlijn voor de reis. Een eindbestemming, route of een must-do of see kan genoeg zijn. Natuurlijk moeten sommige dingen wel echt gepland worden, het gaat niet echt werken om te zeggen, goed dag 10 willen we in Mimizan zijn en dag 11 in Praag… Wees dus realistisch en zoek van te voren uit of er festivals of evenementen zijn die je moet boeken, net als huisvesting.

Laatste loodjes

Nu zijn jullie al halverwege! Dan nog een belangrijk element of de trip: de auto. Deze moet betrouwbaar en veilig zijn. Start met een auto die in een goede conditie is, zo voorkom je dat je de meeste tijd van de trip in een loeihete garage doorbrengt. Dingen die je moet overwegen zijn: verse olie, de zomerbanden, je vindt ze hier, de koppeling en de algemene conditie van de auto. Zodra de auto in orde is hoef je alleen nog maar je spullen in te pakken en off you go!

Follow on Bloglovin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*