Vegetabowls, dopper Steel & reusable straws | SISTERSINPARADISE.NLSISTERSINPARADISE.NL
06.07.2014VEGETABOWLS
Ik vind fruit eten op zichzelf al heel exciting, maar ik zou NOG meer excited zijn als ik mijn fruit uit zo’n mooi bakje kon eten! Deze ‘vegetabowls’ worden met de hand gemaakt van mallen van echte groenten en fruit. Mijn favorieten zijn de kleine cantaloupe bowl en de grote watermelon bowl. Ik vind ze best prijzig, maar ik denk dat het wel een leuk cadeau is om aan vriendinnen te vragen voor m’n verjaardag.DOPPER STEEL

Irene heeft hem al, de dopper Steel. Het was een verjaardagscadeau dat ik samen met onze oudste zus Hilde gaf. En nu wil ik hem zelf ook! Deze stijlvolle fles is vrij van de schadelijke stof BPA en zorgt ervoor dat je geen plastic wegwerpflesjes meer hoeft te kopen. Daarnaast gaat er een deel van de opbrengst naar waterprojecten in ontwikkelingsland Nepal. Al bijna twee jaar ben ik in het bezin van een dopper. Een mooie lichtblauwe waar 0,5 liter water in past. Deze dopper Steel ziet er – vind ik – niet alleen veel stijlvoller uit, maar er kan zelfs 0,8 liter water in.REUSABLE STRAWS

Het zit vast tussen m’n oren, maar mijn bananensmoothies en versgeperste jus vind ik het lekkerst als ik ze drink met een rietje. En vaak kies ik er ook bewust voor om met een rietje te drinken zodat de fruitzuren niet telkens over m’n tanden heen gaan. Ik gebruik nu wegwerprietjes, maar ik zou graag rietjes die ik kan hergebruiken willen hebben. Ook wat dikkere rietjes lijken me fijn zoals die op de foto hierboven. Ik ben nog online aan het zoeken welke ik het beste kan bestellen. Als ik kies voor plastic rietjes wil ik dat ze vrij zijn van BPA en ik wil er een borsteltje bij kopen om ze schoon te maken. De complete set met mason jars die je hierboven ziet kun je trouwens hier bestellen op eBay.

Foto dopper steel BRON
Foto reusable straws BRON

Follow on Bloglovin

liefs4 comments  July 7, 2014

  Die laatste bekers vind ik leuk! Rietjes schoonmaken lijkt me trouwens wel een heel werk!  July 7, 2014

  Ohh ja die vegetabowls vind ik zo geweldig!! Wil er graag een (of een paar haha) hebben, maar vind ze ook een beetje duur helaas!  July 11, 2014

  Die laatste bekers zijn leuk! En ik heb ook een dopper, sleep ‘m overal mee naar toe: dikke maatjes, haha!  July 16, 2014

  Leuk zijn die mason jars, geloof dat je zoiets ook bij Xenos kunt kopen. Die steel Dopper is ook gaaf zeg! Ik heb zelf ook de lichtblauwe.


*