Filmpje / Bikram yoga, smoothies & Eindhoven | SISTERSINPARADISE.NLSISTERSINPARADISE.NL
25.05.2014

featured

Mijn allereerste vlog staat online! Het voelde nog een beetje onwennig, dat praten tegen m’n telefoon, maar de vlog is er :) Ik had een lekker rustig dagje en liet zien wat ik allemaal heb gegeten en gedaan. Enjoy!

Follow on Bloglovin

liefs13 comments  May 25, 2014

  Super leuk om te zien!! Mag je wel vaker doen.  May 25, 2014

  Woah, wat een berg bananen ;) Het lukt mij nooit om zoveel water te drinken, ik vergeet het altijd :P  May 25, 2014

  hmmm klinkt goed zeg ik hou van bananen! liefs x


  Suuz

  May 26, 2014

  Super leuke vlog! En zooooo herkenbaar die bananen! Kan er geen genoeg van krijgen! We kunnen zo naar bananeneiland :-) je had mij ook wel mogen filmen hoor vorige week bij yoga! :-) waar was je vandaag? Ik was jarig!!


  Daphne

  May 26, 2014

  Echt waar, nog gefeliciteerd Suuz!! Ik was gisteren om 12:30 dus dan ben ik je denk ik net misgelopen. En op sommige dagen ga ik een dagje naar bananeneiland ja haha :)


  Suuz

  May 28, 2014

  Dankje wel :-) !!! ooh dan hebben we elkaar net gemist ja! hahahaha ;-) jaaaaa love bananeneiland! zooo lekker!  May 26, 2014

  wow haha je praten is heel anders dan ik verwachtte! je praat echt met lange uithalen, en ik heb zin in banaaaaaaanen dit is saladeeee en ik ga nu eeeeeten, haha. moet er aan wennen. wel heel leuk dat je vlogt, echt! heb trouwens een nepemailadres ingevuld, niet dat je denkt dat ik een trol ben haha, maar ik wil liever mn echte niet invullen!


  Daphne

  May 26, 2014

  Haha jaaaa echt erg, het viel mij zelf ook al op dat ik al m’n woorden langer maak! Ik denk dat het komt doordat ik nog moet wennen aan het filmen, in het echt is het wel iets minder geloof ik ;)
  Is prima van je e-mailadres, alleen ontvang je reacties op jouw reacties dan niet via de mail!  May 26, 2014

  Wel leuk dat je bent gaan vloggen! Je drink trouwens wel echt keiveel water….. Volgens mij is heel veel liter per dag alleen niet heel erg gezond voor je…er bestaat zelf zoiets als een watervergiftiging! Zou ik wel een beetje mee uitkijken


  Daphne

  May 26, 2014

  Dankje! Het zal voor iedereen anders zijn, maar ik drink echt niet te veel hoor :) Vooral als ik naar yoga ben geweest moet ik even goed bijtanken.


  joyce

  May 28, 2014

  heel leuk! Vind het erg interessant om te zien wat je allemaal eet!


  Marieke

  June 5, 2014

  Leuk dat je vlogt! Je praat inderdaad wel wat langgerekt. Vlog zou ook stukje korter mogen/meer knips. Wat dat water drinken betreft; ik vind het ook best wel bizar veel. Ik denk dat je het bijna een verslaving kunt noemen en ik denk ook dat je hoofdpijn krijgt als je een dag veel minder drinkt.. Zelf drink ik bijna nooit water, alleen koffie/sap en soms alcohol en ik functioneer prima.. Mijn plas is ook niet bruin ofzo haha.


  Daphne

  June 9, 2014

  Dankje Marieke! Alle tips zijn welkom, ik ga kijken of ik de volgende wat korter kan maken. Ik geloof meteen dat jij je ook zonder water prima voelt, jouw lichaam is hierop ingesteld. Zelf denk ik dat ik door het drinken van voldoende water het m’n lichaam makkelijker maak om mijn voeding te verteren en afvalstoffen af te voeren. Daarnaast is iedereen anders en zal misschien niet iedereen de hoeveelheid water nodig hebben als ik drink. Daarbij doe ik ook bikram yoga, waarbij je veel vocht verliest. Een verslaving zou ik het dus niet noemen, het drinken van koffie daarentegen wel ;)


*