Filmpje / Genoeg water gedronken? & bowlen | SISTERSINPARADISE.NLSISTERSINPARADISE.NL
02.06.2014

featured image sla snijden

Vlog nummeroooo 2 staat online! Ik ging naar yoga, pakte de ‘hydration chart’ erbij en ging met vriendinnen bowlen. Verder liet ik natuurlijk zien wat ik allemaal heb gegeten. Misschien is het leuk om even in het kort te vertellen hoe mijn ‘dieet’ er nu eigenlijk uit ziet. Ik eet op het moment namelijk veganistisch, dus geen dierlijke producten. Mijn maaltijden bestaan uit veel koolhydraten, dus veel fruit, groenten, aardappelen en rijst. Verder eet ik zo min mogelijk vet. Ik ben onder andere geïnspireerd door de ‘Raw till 4 lifestyle’ van Freelee the banana girl (klik hier voor haar youtubechannel!). Raw till 4 betekent in principe dat je tot 4 uur ‘s middags rauwe fruit en groente eet en ‘s avonds een gekookte veganistische maaltijd. Heel strikt volg ik dit ‘program’ niet. Ik ga bijvoorbeeld niet precies tot 4 uur wachten met een warme maaltijd, soms heb ik tussen de middag ook al zin in iets warms (zelfgemaakte appelmoes!). Ik eet iets meer zout dan staat voorgeschreven (zou wel graag willen minderen, maar blijf ik lastig vinden) en ik combineer sommig fruit niet altijd volgens de regels. Maar als het werkt voor mij, dan ben ik blij! In m’n vlogs zie je dus hoe ik mijn eigen draai geef aan Raw till 4. Mocht je vragen hebben, laat ze gerust achter bij de comments :)

Follow on Bloglovin

liefs6 comments  June 3, 2014

  Leuk dat je weer een vlog hebt opgenomen! Ik vroeg me af welke blender jij hebt, hij is namelijk echt heel erg goed… Ik gebruik ook vaak bevroren fruit in smoothies maar daar heeft de mijne veel moeite mee….


  Daphne

  June 3, 2014

  M’n blender is van Magimix (11610) en is inderdaad heel fijn! Hij kan zelfs zacht ijs maken van bevroren fruit en een beetje water :)  June 5, 2014

  Thanks voor de tip, weer wat om voor te sparen ;)  June 4, 2014

  Hee, wat leuk weer een vlog :). Ik vroeg mij alleen af, krijg je nooit last van je stoelgang/opgeblazen buik met zoveel bananen of dat het aanzet. Klinkt misschien stom maar ik heb dat namelijk al als ik er meer dan 1 per dag zou eten. Als ik er al überhaupt een per dag eet.
  Daarnaast vroeg ik mij af wat je nog meer op een dag eet. In de vorige vlog was het ook al vooral smoothies!


  Daphne

  June 9, 2014

  Hee Naomi! Ik was toevallig net bezig met een artikel hierover, de vraag over een opgezette buik door bananen krijg ik wel vaker. Ik zorg er altijd voor dat m’n bananen goed rijp zijn, dan zijn ze zoeter en makkelijker verteerbaar. Onrijpe bananen zorgen bij mij voor een opgezette buik, maar rijpe bananen juist voor een mooie snelle stoelgang.
  Ik eet inderdaad vaak smoothies en dan vaak bananensmoothies, maar ook allerlei ander fruit. Denk aan dadels, sinaasappels, appels, aardbeien, nectarines of meloen. Bananen zijn wel relatief goedkoop, als je kijkt naar hoeveel calorieën erin zitten. Daar raak ik sneller verzadigd van dan van appels of aardbeien bijvoorbeeld. Er komen nog meer vlogs aan, ook van Irene die weer net wat anders eet! Dus je krijgt dan vast een beter beeld :)


  joyce

  June 7, 2014

  Vind de filmpjes over je voeding echt super interresant! Ik ben zelf de laatste weken me gaan verdiepen in the rawtill4 lifestyle en ik moet zeggen het bevalt me heeeel erg goed! :)


*