what guys should wear #2 | SISTERSINPARADISE.NLSISTERSINPARADISE.NL
28.12.2012

Wij meiden zijn constant bezig met welke kleren wij mooi vinden voor onszelf, maar welke kleding vinden we nu eigenlijk leuk bij het mannelijk geslacht? Een tijdje geleden maakte ik al een blogpost over welke outfits ik leuk vind voor jongens. Ik vond het zo leuk om te doen, dat ik besloot er nog een post over te maken. Bij deze! Ik heb onder andere asos.com en topman.co.uk gebruikt.

c
adb

Wat vinden jullie van bovenstaande outfits? En in wat voor kleding zien jullie mannen eigenlijk het liefst? Ik ben benieuwd!

liefs i

Follow on Bloglovin

liefs17 comments  December 28, 2012

  Leuk zo’n post! :) X


  Irene

  December 28, 2012

  Dankjewel! :)  December 28, 2012

  Leuk! Al vind ik superskinny wat minder bij jongens,….  December 28, 2012

  Outfit 2 en 3 zijn leuk! En het blouseje van vier, die wil ik zelf ook wel haha.


  Irene

  December 28, 2012

  Haha, ik dus ook :D  December 28, 2012

  Ik vind Vans altijd zo leuk bij jongens! Voor de rest maakt het mij weinig uit wat ze aanhebben, zolang het maar een beetje verzorgd uit ziet. :)  December 28, 2012

  Wel leuke dingen! Alleen ik zie toch liever nikes bij jongens. Of allstars. Ik heb iets tegen vans gekregen, voor de rest zijn de outfits wel nice.


  Irene

  December 28, 2012

  Thanks! Ik snap wat je bedoelt! Daarom heb ik ook wat apartere paren gekozen, die nog niet zoveel mensen hebben :)  December 28, 2012

  doe mij ook maar een jongen die er zo bijloopt. Oelala!


  Xaviera

  December 28, 2012

  Leuk om te zien, ik vind dat grijze vest bij outfit 4 erg mooi!


  Hilde

  December 28, 2012

  Stylish heur! Alhoewel ik mijn lover liever zie in een wat lossere broek, vind ik alle andere items super leuk! Vooral dat mutsje… Elke jongen knapt op van een goeie muts!  December 28, 2012

  De vesten van 1 en 4 zijn mooi! Verder zou ik liever niet willen dat mijn vriend in een super skinny jeans loopt, haha.

  x

  Chicks About Fashion  December 28, 2012

  Gewledig!
  xx  December 28, 2012

  Die eerste vind ik zooooo leuk!  December 29, 2012

  Definitely outfit 4. Vind over het algemeen wel de broeken wat te strak.. Gaat voor mij net iets te ver. Maar voor de rest leuke outfitjes :)

  xoxo  December 29, 2012

  Nee skinny jeans bij mannen is voor mij echt een afknapper! Echt een no no, Ik zie mijn mannetje t liefst in een mooie jeans van AJ of D&G, mooie blouse of cashmire trui, en mooie sneakers ook van D&G of Gucci, prada’s zijn ook wel oke..
  Maar vind het wel heel tof van je dat je zo’n Boy’s stukje heb gemaakt je brengt me op een ideetje, aangeien ik zelf net pas ben begonnen leuke blog dame!!
  Keep it up


  Daphne

  December 29, 2012

  Oeeh ik vind het juíst heel aantrekkelijk als een jongen er in skinny jeans bij loopt! Ik denk dat lang niet alle jongens zo’n broek kunnen hebben, maar áls ik er eentje zie die zo’n jeans rockt, smelt ik echt helemaal haha! Ik ga meteen even jouw blog uitchecken :)


*