WIN! || Beanie & MODELS OWN nagellak | SISTERSINPARADISE.NLSISTERSINPARADISE.NL
26.12.2012

Hier is ‘ie dan eindelijk; de winactie! Twee weken geleden bereikte Sisters in Paradise een mijlpaal: 100 volgers op Bloglovin’. WOW! We vinden het superleuk dat jullie onze blog bezoeken, comments achterlaten en ons dus volgen met Bloglovin’. Daarvoor willen we jullie bedanken. En wat is nu een betere manier om dat te doen dan met een toffe winactie? Kijk snel verder om te kijken wat je kan winnen!


1. Volg je ons nog niet op Bloglovin’? WAAR WACHT JE NOG OP? Haha. Klik hier om ons te volgen.
2. Lijkt het je leuk en heb je Twitter, dan kan je ons volgen op @DMJanssen en @IreneJanssen
3. Laat een comment achter waarin je zegt dat je meedoet en vertel iets over je kerstvakantie. Wat heb je gedaan, of wat ga je nog doen? Vinden we leuk! :)

That’s it! Stiekem vinden we het best jammer dat we deze beanie en nagellak weg gaan geven. Toen ik de beanie even paste om een foto te maken wilde ik ‘m niet meer af doen. En het Models Own lakje: wat was het lastig om dat dicht te laten! Maar het is ons gelukt, het plasticje zit er nog omheen haha :) Wat we wel niet voor jullie overhebben! De nagelfoto is dan ook niet door ons gemaakt, maar komt van de blog http://www.etcllymlrs.com/. Doen jullie mee?

 

Follow on Bloglovin

liefs42 comments  December 26, 2012

  Ik volg jullie al een poosje met veel plezier! Dus lijkt me leuk om mee te doen :)
  Ik heb geen kerstvakantie maar een full time baan, maar gelukkig kan ik wel genieten van een vrije kerst! Mijn kerstdagen beginnen altijd met serious request, geeft altijd een bijzonder gevoel! Verder veel kerstfilms kijken, lekker eten en veel kaarsjes branden :)
  Fijne tweede kerstdag, geniet ervan :)  December 26, 2012

  Ah wat leuk, I’m in! Ik volg jullie overal al. Ik heb vrij weinig in mijn kerstvakantie gedaan, maar hij is pas net begonnen. Ik ga wel veel daten met mijn boeken haha, stomme schoolexamens.  December 26, 2012

  Die laatste foto vind ik erg mooi. In de vakantie ga ik vooral lekker veel voor mezelf doen en vele fotos maken. En vanaf deze volg ik jullie!  December 26, 2012

  super leuke give-away!!

  <3

  ittakes2tofashion@hotmail.com  December 26, 2012

  Wat leuk! Mooie kans om weer groen te gaan dragen haha. Ik volg jullie op BlogLovin!  December 26, 2012

  Oh grapje. Over mijn kerstvakantie.. Ik ben druk aan het DIYen van sieraden tot kleding en schoenen omdat ik daar nu tijd voor heb! En natuurlijk kerst met familie en helaas ook wat huiswerk. :)


  Kimberly

  December 26, 2012

  Jaaa, ik doe mee!
  Deze kerstvakantie werk ik veel, ik werk bij de Efteling, dus het is niet zo een straf ;) Juist leuk, de Winter Efteling! Kerst heb ik gevierd bij mijn schoonfamilie op kerstavond, kerstbrunch bij ander deel van de schoonfamilie op eerste Kerstdag en ‘s avonds een kersdiner bij mijn familie! Voor de rest veel familie opzoeken door het hele land heen en mijn vriend introduceren aan de verre familie leden die ik nu dus weer zie:)


  Marleen

  December 26, 2012

  Leeuke winactie! Ik doe mee! Ik volg jullie op Bloglovin, en ik heb geen Twitter, dus daar kan ik jullie helaas niet mee volgen. Ik ga op 5 januari naar Amsterdam en Zaandam om te shoppen, waar ik heel veel zin in heb! Vanuit Groningen is het nogal een stuk reizen; Ik ben in totaal 6 uur onderweg, maar álles voor een geweldig dagje shoppen daar haha! xliefs  December 26, 2012

  Mooie kleur en trouwens super gave blog hebben jullie!

  x  December 26, 2012

  Lovely photos ! I love your nailpolish
  Xxo  December 26, 2012

  Superleuk!
  Ik doe mee
  -ik volg jullie op bloglovin en beide op twitter.
  Mijn kerstvakantie bestaat vooral uit uitslapen, cupcakes bakken, veel lekkers eten en winkelen in Utrceht met vriendinnen. Okay.,.. en een beetje werken hihi
  Liefsxxx


  Natasja

  December 26, 2012

  Ik heb jullie pas net ontdekt! Maar ik volg jullie overal. :) Ik doe dus zeker mee! Ik hoop nog lekker een dagje naar Amsterdam te gaan in de vakantie en verder moet ik me gaan focussen op mijn afstuderen, bummer!


  dewi

  December 26, 2012

  leuke winactie! die beanie lijkt me echt heerlijk! ik doe zeker mee! ik volg jullie via bloglovin en volg jullie beiden via twitter! mijn vakantie bestaat uit; werken, leren, shoppen en lekker bankhangen en chickflicks kijken, haha. wel staat er een weekendje antwerpen op de planning dus; SHOPPEN! :D


  isabel

  December 26, 2012

  In elk gevel, heel veel succes iedereen! ^^


  Ans

  December 26, 2012

  Ik volg jullie al een tijdje. En ja, echt leuk deze winactie! Mijn kerstvakantie bestaat uit kerst vieren, relaxen, wandelen, uitgebreid oude kranten uitlezen, muziek luisteren, genieten van het samenzijn met familie, en een beetje het huis op orde houden. Heel veel succes met jullie superleuke blog!  December 26, 2012

  gefeliciteerd meiden

  xx

  http://www.sistersandsisters.com


  Laura

  December 26, 2012

  Hele leuke winactie! Mooie nagellak en toffe beanie! Ik volg jullie op Bloglovin en heb dit artikel geliked (als 4e). :) Mijn kerstvakantie is tot nu toe rustig, heb lekker uitgerust, wat wel nodig was na alle drukte op school, haha. Heb vandaag en gisteren kerst gevierd met mijn familie en de komende tijd ga ik nog meer uitrusten, nu weer van de kerst en al het eten…, en verder leuke dingen doen met mijn vriendinnen.


  Soyon

  December 26, 2012

  Wat een leuke winactie, I’m in! Ik volg jullie sinds kort en jullie blog ziet er super tof uit :). En gefeliciteerd! Deze vakantie heb ik lekker geschaatst en chocolademelk gedronken met mijn vriendinnen. En op eerste Kerstdag hebben we cadeautjes uitgepakt en heerlijk gegeten.Voor de rest heb ik veel voor de bank gehangen en films gekeken met een grote bak popcorn. xoxo


  Soyon

  December 26, 2012

  Oja, ik volg jullie op bloglovin’ maar niet op twitter, dat heb ik niet.


  Anneleen

  December 26, 2012

  Superleuke prijzen! Het Models Own lakje kan je zo makkelijk elke dag overal naartoe dragen, het is zo’n mooie maar toch neutrale kleur. Ik heb zelf ‘nog) geen beanie, maar ben wel heel benieuwd ernaar. Ziet er zo comfy maar toch stoer uit!
  Ik ben enorm blij met de kerstvakantie, heb al leuke dingen gedaan, zoals shoppen met mijn mama voor Kerst en gewoon wat thuis chillen met de familie en huisdieren. Ik ga ook nog leuke dingen doen, zoals 2 dagen naar Disney met mama en waarschijnlijk nog eens naar Amsterdam of Zaandam! En misschien als het kan nog een dagje welness! Ik weet me dus wel te amuseren :)
  Ik doe heel graag mee en heb alles gedaan wat jullie vragen!  December 27, 2012

  [...] ‘s Avonds hebben we nog wat spelletjes gedaan en zorgden Irene en ik ervoor dat de winactie online stond! 100 volgers moet namelijk gevierd worden, vonden wij. Wil je nog meedoen? Klik dan [...]  December 27, 2012

  Oké, ik doe helemaal niet zo vaak mee met give aways (ik win dan ook veel te weinig :p) maar voor deze twee geweldige items wil ik graag mijn kans maken! Ik volg jullie overal dus dat is al in orde ;) !

  Mijn Kerstvakantie bestaat veel uit samenvattingen maken en leren, want na de kerstvakantie begin in aan een periode van 4 weken examens! Maar Kerstvakantie is voor mij alleen dan studeren: lekker veel en lang Kerstmis vieren met mijn familie en die van m’n vriend, heerlijk eten en samen dan gezellig cadeaus uitpakken en blije gezichten zien. Af en toe een halve dag gaan werken in een kledingwinkel en af en toe terugkeren naar die kledingwinkel om met nieuwe spulletjes naar huis te komen die ik tijdens mijn werk heb gezien! Op 31 december ga ik (hopelijk) héérlijk uiteten met de vrienden en daarna vieren we samen nieuwjaar!

  Dit was het wel zo’n beetje :D !
  Fijne kerstvakantie aan jullie ;) !


  Valery

  December 27, 2012

  Gefeliciteerd met jullie mijlpaal!
  Echt een leuke give away!

  Ik heb helaas niet echt veel vakantie, omdat ik begin januari alweer hertentamens heb. De tijd die ik vrij heb gebruik ik daarom ook om te knuffelen met alles wat ik lief heb. Dit zijn dan voornamelijk mijn vriendje, mijn katten en natuurlijk mijn bed!

  Love,
  Valery
  A Night in Cydonia


  Gabi

  December 27, 2012

  Wat een leuke winactie! ik waag een kansje!
  Ik volg jullie op Bloglovin en heb het artikel natuurlijk ook geliked!#6

  Ik ben in de vakantie voor het eerst in m’n leven gaan skiën! Super spannend en klunzig in het begin. Maar na serieus 1,5 uur stond ik boven aan de grote piste en ben levend en wel naar beneden geraced haha! Was best een beetje trots op mezelf. Iedereen stond te kijken want dit hadden ze nooit verwacht natuurlijk!


  Soof

  December 27, 2012

  Heey!! Super leuke winactie!!! Met mij hebben jullie er nog een volger bij :)
  In mijn kerstvakantie ging ik naar een super luek huisje in maastricht. Daar is echt een fantastisch winkelcentrum! (waar we ook naartoe gingen nadat we een uur rondjes hadden gereden op zoek naar een parkeerplaats daar) Het was nog groter dan ik had gedacht en het was er heel gezellig. ‘s Avonds kwam mijn familie van daar ook nog en gingen we gezellig eten. Het was echt top, en het leuke was dat ik laatst toen ik weer thuis was een shopping programma zag, waar ze ook weer gingen shoppen in dat winkelcentrum van Maastricht en precies dezelfde kookwinkel bezochtte al ik ;) Haha, toppie.

  xx


  Hilde

  December 27, 2012

  Super leuk, die muts is perfect! Ik doe mee :-)
  Tot nu toe heb ik al veel (te veel) dagen doorgebracht in mijn pyjama op de bank van mijn ouders. Normaal gesproken ren ik van hot naar her en heb ik nooit tijd om eens lekker te CHILLEN en helemaal niks te doen. Daarom geniet ik nu extra van deze zalige pyjamavakantie! Morgen ga ik gezellig met vriendinnen koken, eten en stappen in Nijmegen en daarna weer terug naar mijn kamer in Utrecht. Nog even een weekendje relaxen, winkelen en koffie drinken en maandag overdag heb ik een date met een hele leuke Friese jongen! En dan om het jaar af te sluiten een knalfuif in Utrecht: Smeerboel!!! Met mijn huisgenoten, vriendinnen en zusjes. Ik kan niet wachten.

  x


  Lucinda

  December 28, 2012

  Wat leuk! Die beanie is echt leuk :)
  Ik ga deze kerstvakantie voor het eerst mee naar de tante van mijn vriend in Luxemburg, ik ben erg benieuwd hoe het daar is. Ze woont in een oud schoolgebouw, zeker iets wat ik later ook wel zou willen haha. Verder is het een gewone kerstvakantie als altijd!  December 29, 2012

  Leuke winactie! Ik doe mee. Ik volgde je al een tijdje op bloglovin.

  In mijn kerstvakantie zou ik mijn maatschappelijke stage doen voor school. Ik deed het bij een bejaarde tehuis: Leuk! Niet dus, ik mocht niks doen en zat daar 7 uur per dag niks te doen! De begeleiders scholden me uit: Vreselijk. Ik heb de laatste dagen me gewoon ziek gemeld, dan doe ik liever iets nuttigs haha,

  Ik ga nog met een vriendin lekker shoppen in antwerpen en vandaag ga ik ook nog even langs de stad.

  xxx


  felicia

  December 29, 2012

  Ik vind jullie blog een leuke verrassing en prachtige fashionfoto’s.
  Ik doe mee! Deze kerstvakantie ben ik vooral aan het ontspannen en bijkomen, gelukkig is de winterstop bijna weer voorbij en kan ik weer gaan trainen :-)


  Charissa

  December 29, 2012

  Ik volg jullie al een tijdje via bloglovin!
  Super leuke blog hebben jullie en de OOTD en eetdagboek posts zijn mijn favoriet :)

  Ik ben gister met mijn zussen en moeder heerlijk een dagje naar de sauna geweest, vanavond ga ik lekker uit eten en volgende week staan oud en nieuw vieren met mijn vriend en vrienden, verjaardag van mijn opa en vader, werken en een dagje shoppen op de planning!
  Lekker druk, maar super leuk :)


  Merel

  December 29, 2012

  Ah die beanie en die nagellak is zó leuk!

  Ik volg jullie via bloglovin’. Deze kerstvakantie is tot nu toe helemaal super en het zal alleen nog maar beter worden! Ik heb extra veel tijd voor mijn vriendje en ik had een superleuke shopmiddag met hem. Daar heb ik zo veel gekocht, echt heel leuk. En donderdag ga ik naar Antwerpen, lucky me! J’adore shopping haha :)

  Liefs, Merel  December 30, 2012

  [...] mee, maar lijkt het je wel leuk om een beanie en nagellak te winnen? Dat kan nog steeds! Klik dan hier voor meer [...]  December 30, 2012

  Wauw superleuke winactie ! Die beanie heeft echt de pérfecte kleur ! & die nagellak is ook echt heel mooi , samen ook een goede combo :)

  In de kerstvakantie ben ik een paar keer gaan shoppen , maar heb nooit echt iets gevonden , want telkens is mijn maat eruit :( volgende week ga ik samen met mijn moeder een dagje naar Gent ! daar hebben we allebei heel erg veel zin in ! Voor de rest moet ik jammergenoeg werk voor school maken… maar ik kan wel nog een paar keer afspreken met vriendinnen.

  Echt heel leuke winactie , superleuk dat jullie dit doen ! Veel succes iedereen !

  xoxo Axelle

  (ps , ik volg jullie op bloglovin :) , twitter heb ik niet)


  Elise

  December 30, 2012

  Heey wat een mooie blog! Ik ga jullie nu ook volgen!:) de winactie is super cool! Ik zou hem wel graag winnen. De kerstvakantie is nu al in de helft :( dinsdag vieren we nieuwjaar altijd met de familie met lekker veel eten en cadeaus en woensdag ga ik bij mijn beste vriendin slapen daarna gaan we dan in antwerpen shoppen. Vrijdag komt er nog een vriendin bij mij slapen. En ondertussen ga ik mijn kamer nog opruimen want dat is nodig :)  December 30, 2012

  ik doe zeker mee! Ik volg jullie beide op twitter en op bloglovin natuurlijk :) Superleuke beanie! En ik kan niet veel doen deze vakantie behalve studeren jammer genoeg… Ik heb examens na de vakantie!  December 31, 2012

  [...] geven wij een beanie weg, een andere maar ook hele mooie, dus als jij kans wil maken moet je even hier klikken! Verder draag ik een mosterdgele top die ik vorig jaar voor maar 10 euro bij de Pieces [...]


  Margaux

  December 31, 2012

  ik hoop dat je ook mee kan doen vanuit België! Ik weet niet hoe dat in Nederland zit, maar in België hebben bijna alle universiteiten in januari examens.. Dus december betekent heel de maand leren. Geen vakantie voor mij!  January 7, 2013

  Aah die beanie is echt leuk! En ik wil al even een Models Own lakje, maar ben er nog niet toe gekomen. Jullie hebben echt een supertoffe blog, ik ben blij dat ik hem onlangs tegenkwam. Mijn examens beginnen helaas bijna dus ik heb geleerd in de kerstvakantie. Zonde, zonde, maar ik kon gelukkig de feestdagen vrijaf nemen.  January 8, 2013

  He meiden :) Wat fijn die reminder, heb dit artikel even gemist blijkbaar! Ik doe graag mee.!
  Ik volg jullie natuurlijk al! :) Super hoe jullie zo groeien en jullie layout zo prachtig is geworden. Mijn complimenten.

  De muts.. GAAF! Snap ik dat je hem niet meer wilt af doen! En die lak zal een hoop goeds gaan doen voor mijn nagels die ik door stress allemaal heb afgeknaagd. *slecht*!

  Wat heb ik in de kerstvakantie gedaan: Nou…… schoolwerk! Vreselijk! (vandaar de stress)
  Je zult aan de tijd zien 00.30u, en ben net klaar met het leren van een hoofdstuk voor school. Drama! :) Nu lekker mijn blogs afstruinen en zo lekker slapen. :) Natuurlijk heb ik wel genoten van de fijne feestdagen, maar 80% van de tijd was schoolwerk tijd. Volgende week heb ik mijn tentamens en inlevermomenten , erg spannend dus :)

  Nou lady’s, keep up the good work.! Succes. :)
  Liefs Milou  January 8, 2013

  Jaa, ik doe mee! Leuke winactie :D Mijn kerstvakantie was eigenlijk niet zo heel bijzonder, ik heb voornamelijk zoveel mogelijk niks gedaan haha! Even bijkomen van al het harde studeren. Wat ik zelf altijd wel heel leuk vind aan zo’n vakantie is dat ik lekker tijd doorbreng met het gezin en overige familie, die zie ik normaal niet zo vaak (omdat ik op kamers woon en dus minder tijd heb).  January 8, 2013

  Super leuke items!! Ik doe mee en uiteraard volg ik jullie al een hele tijd. Ik heb niet echt meer kerstvakantie omdat ik afgelopen jaar afstudeerde en nu als werkzoekende thuis zit. Heel balen want de dagen duren lang en zonder inkomen is er ook niet veel te doen. Gelukkig heb ik een baan gevonden en ga ik 1 maart aan de slag. Nog wel even wachten, maar het idee dat ik iets heb geeft in ieder geval rust. In de “vakantie” namen mijn ouders ons gezin mee naar duitsland. Heerlijk even tussen de bossen. Echt genieten!  January 10, 2013

  Ik kijk wel eens op de bloglovin’ pagina van mijn blog om te kijken of er nog leuke “similar blogs” zijn te ontdekken. Ik kwam van de week jullie blog tegen en heb even lekker zitten kijken en lezen. Natuurlijk zou ik dan ook nog wel even mee willen doen met de winactie! Ik heb pas mijn haar weer geverfd, van licht blond naar roodbruin en ik zie dat deze beanie heel mooi staat bij jouw haarkleur! Denk ook dat hij mij goed zou passen, als gegoten zelfs!
  Mijn Kerstvakantie was leuk, dankzij de feestdagen, en iets minder leuk omdat ik nu direct in de tentamenweken ben beland en keihard moest leren. Ook werd ik nog eens ziek, waar ik nu nog steeds last van heb, helaas. Maar zoals ik al zei, de feestdagen waren leuk. Ik heb lekker gegeten, allemaal lieve mensen gezien, genoten van de momenten en lekker gefeest. Oh en mijn eerste tentamen deze week ging gelukkig goed, en met iets positiefs moet je eindigen, toch? :)


*