zalando / pretty pants & pumps | SISTERSINPARADISE.NLSISTERSINPARADISE.NL
16.12.2013

De laatste tijd ben ik obsessed met pointed toe pumps. Echt, obsessed. Het staat enorm classy, en het mooiste vind ik nog dat de hak helemaal niet torenhoog hoeft te zijn! Ik kan niet wachten om zo snel mogelijk in het bezit te zijn van een (of twee..) paar. Zalando staat vol met deze pointed toe pumps, dé plek dus om op zoek te gaan naar het perfecte paar! Hieronder zie je mijn favorieten. Ik heb ze gelijk gepaard met wat mooie pantalons om jullie een idee te geven van hoe ik ze zou dragen. Om de looks af te maken met bijvoorbeeld een tas of een mooi sierraad, kun je terecht bij Fossil.
zalando

Follow on Bloglovin

liefs9 comments  January 31, 2014

  Ziet er goed uit! De broeken zijn leuk :)  January 31, 2014

  Love de pumps! <3


  Anne Solveig

  January 31, 2014

  Nee, niks voor mij!  February 1, 2014

  die eerste broek vind ik erg mooi!


  Ans van der Palen

  February 1, 2014

  De eerste broek is gaaf. Voor een feestje zou ik er de rode pumps bij kiezen. Maar eigenlijk passen ze er alle 4 onder.  February 5, 2014

  Oh mennn ierie KOOP ze!!! Zodra je geld hebt hihi:) nee echt, heel vette combi’s, die blauwe broek luffff <3 kusje


  Puck

  February 7, 2014

  De hakken zijn allemaal supergaaf, vooral de zilveren!  February 9, 2014

  Die zilveren schoen is super gaaf! Erg stoer.  February 27, 2014

  Oh, die eerste broek vind ik leuk :)


*